1ο Συνέδριο Πειρατών Ελλάδας – Η Κέρκυρα ήταν εκεί

Με επιτυχία έγινε στις 3 και 4 Νοεμβρίου το 1ο Συνέδριο των Πειρατών Ελλάδας στην Αθήνα. Το Συνέδριο φιλοξενήθηκε στο πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας και είχε live αναμετάδοση από το ustream, livestream και το Mumble.

Η εργασίες περιλάμβαναν ψηφοφορίες για την νέα Διοικούσα Επιτροπή, την Επιτροπή Διαιτησίας, αλλαγές του καταστατικού καθώς και των αρχών.

Περισσότερα από 70 μέλη του κόμματος συμμετείχαν στις εργασίες αυτές ενώ πάρα πολλοί φίλοι των Πειρατών και αρκετοί επισκέπτες τις παρακολούθησαν.

Η συμμετοχή θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αλλά δυστυχώς επαγγελματικοί και κυρίως οικονομικοί λόγοι έκριναν για πολλούς την παρουσία τους στο συνέδριο μη εφικτή.

Η Κέρκυρα με 4 μέλη τοπικού γραφείου και έναν φίλο Πειρατή ήταν παρούσα, μετέφερε τους χαιρετισμούς των Πειρατών του νησιού και συμμετείχε ενεργά σε όλη την διάρκεια του συνεδρίου.

Τέλος οι συμμετέχοντες Κερκυραίοι Πειρατές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το προεδρείο του Συνεδρίου για την επιτυχημένη διοργάνωση του καθώς και όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία που τους χάρισαν.

About piratepartycorfu

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας - Τοπικό Γραφείο Κέρκυρας
This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.

Leave a comment